Despre mine

În curând blogul acesta face un an și eu încă nu am o pagină de genul acesta. Așadar, pe scurt: Vreau sa vă spun că e a doua zi de Crăciun și eu m-am gândit că e momentul să va scriu despre mine câte ceva, dar desigur că acest lucru nu este tocmai ușor.

  • Numele meu este Teodora Neagu și m-am născut în Sibiu, dar am hotârât să emigrez mai la nord, în Cluj, la Facultatea de Jurnalism, Universitatea  Babeș-Bolyai Cluj-Napoca.
    • Nu am venit la această facultate doar ca să am o diplomă în plus la multele diplome 🙂 da, am și momente de modestie, ci pentru că îmi place jurnalismul și aspir la unul de calitate.
Așa că m-am pricopsit cu trei colegi de apartament, implicit cu noi și buni  prieteni.
  • Am 20 de ani, sunt foarte sociabilă, prietenoasă și uneori prea calmă.
Am deschis acest blog din dorința de a posta undeva ceea ce fac: interviuri, cronici la evenimente, sugestii, reportaje, editoriale, fotografii și opinii.
  • Îmi place berea și vinul și cred că este un lucru demn de menționat deoarece la discuții, dacă ai așa ceva în mână, se nasc subiecte foarte interesante și se leagă prietenii, sau de ce nu, mici dispute.
Îmi place muzica- cânt la chitară și vocal, așa că dacă ai o formație și vrei pe cineva la o cântare și la o bere, contează pe mine 😉
  • Îmi place foarte mult fotografia, așa că dacă atunci când dai de fotografii pe blog, nu ezita să îmi transmiți părerea ta, de bine de rău. Sau le mai poți găsi aici .
Mă consider o persoană ambițioasă, care lucrează mult pentru a reuși.
  • Deocamdată îmi place  presa scrisă. Nu prea vreau să ajung la televiziune, eventual în spatele camerelor 😀
Am fost la practică la diverse ziare locale din Cluj-Napoca si din Sibiu.
  • Până acum am fost blogger oficial la Artmania în Sibiu, la  Peninsula, la Cluj Arena (când a cântat Scorpions, Smokie) si vreau sa ma implic cat mai mult in acest domeniu, dar deocamdata imi ocup timpul cu alte lucruri si vreau sa aloc un timp mai mare pentru social media.
Sun membru al echipei Flip Flop, un site de evenimente, cronici și interviuri unde mai scriu.

Aș mai scrie, dar pentru întrebări, ieșiri, „beute”, chestii serioase scrieți-mi pe mail teo_neagu2005@yahoo.com sau un comentariu pe blog, sau de ce nu, am si o pagina de Facebook  si cont de Twitter.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s