“Farmacia inimii”, Catena, vinde produse expirate.

De Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor, seful Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului Cluj, Mircea Radu, anunţă faptul că după o investigaţie în farmaciile din Cluj, a descoperit numeroase produse expirate.

În mediul rural există multe farmacii în care produsele puse la vânzare au termenul de valabilitate expirat.
Nici la oraş lucrurile nu stau prea bine. Renumita farmacie CATENA, care comercializează produse naturiste a fost depistată că vinde produse expirate: 3 loturi de produse naturiste în valoare de aproximativ 28.000 lei au fost găsite de oficialii Protecţiei Consumatorilor.Farmacia a fost amendată cu 3000 lei.
Şeful Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului Cluj, Mircea Radu precizează că “nu valoarea(banii) conteaza, ci sănătatea” si el roaga consumatorii sa aiba grija, fiind atentionati că e vorba de sănătatea lor.
Advertisements

10 thoughts on ““Farmacia inimii”, Catena, vinde produse expirate.

 1. CATENA este, cred eu, cea mai scumpa farmacie. Azi am mers in situaţie de urgenţă (pt. ca mi-am uitat antibioticul acasă) ca cumpăr de la Catena AMPICILINA DE 500 GR. Am dat pe ea 5,60 lei, în condiţiile în care ieri am cumparat-o de la o farmacie no-name acelaşi produs cu 3,5 lei. Am fost şocată să constat că am dat aproape dublu pe banala ampicilină!!! Dar trebuie că atâta reclamă mincinoasă COSTĂ, iar aceasta este plătitiă chiar de noi, cumpărătorii!!! DE EVITAT!!!

 2. In Brasov, in Complexul Ardealul doamnele de la renumita farmacie Catena sunt niste nesimtite si niste gretoase. Am fost sa cumpar un medicament si mau tratat cu fundul de parca era farmacia mamelor lor de maimute. Nu mai intru niciodata in farmaciile Catena……………..

 3. la slatina la farmacia catena, am primit in loc de piracetam ,piroxicam! m-am intors si le-am aratat! cu stupoare va spun ca mai sa ma omoare asistenta respectiva.gabi neacsu se numeste .a tipat la mine ,sub nici o forma nu a recunoscut,asa ceva nu am intalnit niciodata.nu voi mai intra niciodata in farmaciile catena!!! personal DEZASTRUOS!!!!

  • Numai de intamplari nefericite aud din pacate… Acestea sunt mai rare, dar totusi cred ca se intampla si la alte farmacii si in multe alte locuri.
   Aiurea, in orice caz.

 4. Farmacia drac.. Catena! Am cumparat doua luni de la ei medicamente si din intamplare a treia luna am cumparat de la alta farmacie. Am constatat ca am platit (cu reducere, cu card) in doua luni inca o luna in plus. La ei ma costau 150 lei medicamentele si la celalalta farmacie 100 lei pe luna. Sa dea faliment!

 5. ar trebui sa faca si la noi vizita cei de la protectia consumatorului in jud satu mare mai exact Tasnad Clubul “La Diva” de care apartine un restaurant, hotel, terasa vinde sucuri nectare ce au fost expirate de un an , shake-uri , ciocolata calda si alte produse totus nimeni nu face nimic bate jod de oameni pt un suc cappy nectar care este expirat cere 5 lei si saracii clienti nu observa pt ca sterge data expirari de pe falconuri .

  • Hmm. Pai de ce nu faci chiar tu ceva in aceasta privinta? Fa niste sesizari, fa-le reclamatie, mergi la politie. Trebuie doar ca cineva sa ia initiativa!
   Chiar poti face ceva in sensul asta. Gandeste-te ca cineva drag tie merge acolo si consuma, apoi se imbolnaveste.
   Serios!
   Succes! 🙂

 6. o hai lasa-ma:))) ui ma la ea cum cauta scandalul!!!!

  Vreau sa traiesc mai mult….vreau sa nu mai stranut…ce melodie cretina:)))))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s